Gastenboek

Heeft u een leuke ervaring met de B.B.Hal, of wilt u graag iets delen met ons en andere.

Laat dan hier uw bericht achter!

-
(7)
(7) Frits Schuster
di, 28 mei 2019 07:30:54 +0000
email

BB Hal,
Wie is er niet groot mee geworden zou je haast zeggen.
De ideale bouwmarkt waar bijna alles kan en dat met een snelheid bijna zo snel als het licht en prijzen waar je (bijna) blij van wordt.
Ik klus niet dagelijks, maar wel vaak en als ik iets nodig heb ben ik in de BB Hal altijd te vinden.

Team BB Hal ga zo door en jullie zullen steeds meer enthousiaste "amateur bouwvakkers" tot jullie klandizie kring mogen ontvangen

(6) Wladi De Groot
di, 19 april 2016 21:31:30 +0000
email

Hoi Ronald, de veranda is nu bijna klaar. Mede dank zij al dat hout wat steeds op maat gezaagd werd. Ook het meedenken vind ik altijd weer super. Supergaaf om altijd weer een persoon te treffen, die het ondanks de knetterdrukte en genoeg aan zijn hoofd,zijn hart bij zijn klanten en vak houd! Dank je wel! Dat is dienstverlening. Wordt dus enorm gewaardeerd!! Groet, Wladi De Groot

(5) Diny Schuurman
ma, 29 februari 2016 18:01:20 +0000

Door de BB Hal een kast van steigerhouten delen laten maken voor op mijn balkon. Vrijdag werd hij geleverd, aan de bovenkant was echter een gefreesde sierrand vergeten. Ik had er op gerekend een paar dagen te moeten wachten, maar even later werd er opgebeld en gevraagd tot hoe laat ik thuis was. Ze kwamen meteen met een keurig gefreesde rand, die zat er in no time op. Keurig op tijd geleverd, geen bezorgkosten, alles volgens afspraak. Super blij met mijn nieuwe kast en de goede service!!

(4) Wout.
di, 27 januari 2015 15:16:16 +0000
email

Vandaag naar de bbhal met plank onbewerkt amerikaans cypresse hout voor een zaling van onze boot om te vragen of hij die kon maken.
Laat model maar zien zegt Ronald.Ging naar de vandiktebank om de plank op dikte te schaven.Meteen model erop en met de lintzaag uitgezaagd,geschuurd en met de kantfree
afgerond,gaten moest ik zelf maar doen.
Ik kwam alleen vragen of het mogelijk was en wanneer, maar ik ging een gereed product de deur uit.Fantastisch.

Ronald ik ben nog onder indruk wat jij voor je klanten doet.
Hartelijke groet Wout.


(3) Jurgen van Braam
wo, 3 december 2014 23:16:00 +0000
url  email

De BB hallen heeft voor ons een boekenkast gemaakt van vloer tot plafond en van wand naar wand. (2.7 hoog en ca 5 mtr breed en 40 diep. Gemaakt van 3.5 cm dik geplastificeerd glimmend wit MDF. Zie de foto op "over ons".
Prefab gefabriceerd bij de BB hallen op de zaak. Geplaats in 2 uur en 45 minuten inclusief het naar binnen brengen van het hout en de werkspullen. Aan een stuk door gewerkt. Alleen op verzoek van ons werd even gestopt voor een bakkie.

Het resultaat is super precies en prachtig uitgevoerd.

chapeau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(2) Arjan
zo, 20 juli 2014 11:28:46 +0000

Door BB hal een steigerhouten loungebank laten maken. Ze kwamen 'm thuis keurig bezorgen. Het is een super mooie bank geworden. Onwijs bedankt!!

(1) Jannet
ma, 7 juli 2014 20:32:38 +0000
email

Toen de radiator-ombouw die net geplaatst was, niet helemaal gelijk bleek aan hoe ik het besteld had, belde ik daarover met Ronald. Het was meteen duidelijk voor hem en met de woorden 'we lossen het op', hing hij op. Blij verrast was ik toen er dezelfde middag aangebeld werd: De B.B.Hal met een nieuwe ombouw op het juiste formaat.
Super bedankt voor deze geweldige service!
Jannet


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 8=