Deuren

Zoveel mensen, zoveel wensen en gelukkig zoveel deuren.

Over de deuren.

Om een eigen gezicht te geven aan uw interieur is het belangrijk een deur te kiezen die past bij u indentiteit. Daarom hebben wij voor u in ons assortiment kwaliteitsdeuren van o.a. Austria, Northgo en Cando. Daarnaast prachtig deurbeslag in diverse prijsklasse. Ook leveren wij veiligheidsbeslag van Nemef en Axa, omdat u kiest voor zekerheid en veiligheid.  Als u meer informatie wilt over de hieronder beschreven producten, kunt op op de naam van het merk klikken en uw wordt meteen doorgelinkt naar hun  website.


De extra service die wij geven op opdekdeuren is:
    • Uw deur ophalen
    • Het beslag en de scharnieren van uw oude deur overzetten op uw nieuwe deur
    • De deur weer bij u afleveren

Austria binnendeuren
Met een Austria binnendeur haalt u de kwaliteit in huis. Kies een deur die past bij de sfeer van uw interieur.
Austria heeft deuren zoals ze vroeger al gemaakt werden: gebostepanelen, massief houten stijlen en dorpels waarvan nog net de lichte natuurlijke houtnerf zichtbaar is.
Dream-mat Fremont_vlakglas Madison Memphis New_York-Torino Oakland Spark-mat Star-H804 Star-V703 Star-V1102Seattle
Austria buitendeuren
Door te spelen met functie, karakter, kleur, variatie en het licht vertelt uw deur iets over uzelf!
Uw huis krijgt zo pas echt een eigen gezicht.
De lange levensduur is het kenmerk van het uitgebreide assortiment Meranti en Merbau buitendeuren. Om inbraak te bemoeilijken worden de deuren van binnenuit beglaasd en zijn ze allemaal, met uitzondering van de modellen met glasroedes, geschikt voor isolatieglas.
zaltbommel_tn zundert_tn delft_tn warmond_tn maastricht_tn lisse_tn ameland_r8_tn texel_r6_tn

Albo binnendeuren
Albo binnendeuren staan voor vakmanschap, een doordacht design, goede materialen en moderne technieken. Zoekt u een deur die bij uw woonstijl en budget past, neem dan zeker een kijkje in het ruime assortiment van Albo.
Er wordt bij dit bedrijf nog aandacht en tijd besteed aan maatwerk en de wensen van de klant.

706handel_R9  580534706bartok_R-31-2-1  beethoven_R2  Lariks_verticaal_bandgroef Redcedarhoribandgroef  Bizet_P1  Bizet_R1  534706strauss

Albo buitendeuren
Albo kent mooie, verschillende stijlen buitendeuren. Door de uiteenlopendheid in de verschillende modellen, kunt u, het design van binnenshuis ook doorvoeren naar buiten. Daarnaast worden de producten standaard voorzien van bijvoorbeeld slotgaten en glasopeningen. Naar wens kunnen de deuren gespoten worden met een watergedragen grondverf of voor- of aflak. Hierna kunnen de deuren voorzien worden van glas, hang- en sluitwerk.
L221 L242 L-007 L-053 L-845 L_084 LS-027 LS-071

CanDo binnendeuren
De binnendeuren van CanDo zijn mooi en van goede  kwaliteit.
Worden het lichte of donkere deuren? Iedere kleur of structuur heeft zijn eigen uitstraling.en effect op uw interieur.
CanDo biedt een grote variëteit aan paneeldeuren. Voor elke stijl is wel een juiste deur te vinden.

Tevens is er een ruime keuze aan glas. Ook met het  assortiment in deuren houdt Cando rekening met  milieu-eisen.
cando binnendeur 1 cando binnendeur 2 cando binnendeur 3 cando binnendeur 4 cando binnendeur 5 cando binnendeur 6 cando binnendeur 7 cando binnendeur 8

Cando buitendeuren
Een buitendeur is belangrijk in het aangezicht van uw woning. Passend bij de gevel van uw huis, wordt een mooie buitendeur pas echt een “eyecatcher”.
De buitendeuren van Cando kunnen uw huis net dat beetje extra geven.
ca_bd_1 ca_bd_2 cando buitendeur 1 cando buitendeur 2 cando buitendeur 3 cando buitendeur 4 cando buitendeur 5 cando buitendeur 6

AxaNemef beslag
Kies voor zekerheid en veiligheid! Speciaal voor u hebben wij beslag van Axa en Nemef in ons assortiment. Deze betrouwbare en mooie uitvoering geven u een gevoel van  zekerheid en veiligheid.


axa_3 axa_4 axa_5 axa_6axa_2


Deurbeslag Bij een mooie deur hoort natuurlijk ook mooi deurbeslag! We hebben een ruim assortiment, dus voor ieder wat wils. Hieronder ziet u een aantal stijlen aan deurbeslag, uiteraard is dit niet het enige deurbeslag.

Klassieke stijl:
SettecentoItaca_klassiek_messingItaca_klassiek_bronsFirenzeAccedemiab1_voordeurknop_sfero_grande

Basis stijl:
LB-IV_mat_rvs LB-X_mat_rvs LB-III_pvd_mat_rvs LB-II_gepolijst_rvs 11-Veiligheidsset_LB60-50_knop_kruk 5-Voordeurknop_LB55V

Nostalgische stijl:
1923_rondrozet_glans_nikkel 1924_rondrozet_mat_nikkel 1925_rondrozet_mat_nikkel 1931_ovaalrozet_zelfverend_mat_nikkel 1933_ovaalrozet_messing_ongelakt1931_ovaalschild_mat_nikkel_palissander